Banner

 

 

Webdesign

 

Of u nu een volledige website wenst of een restyling van een bestaande, DAG Diensten Grafisch heeft voor u de oplossing en wil graag uw website maken. Uiteraard met volledige aandacht voor een responsive design, SEO, hedendaagse technieken en mogelijkheden.

WebdesignHoe belangrijk is eigenlijk een website?  

Voor de één is een digitaal visitekaartje al voldoende. De ander wil een product of dienst verkopen via het internet en zal daarom bezoekers van de website willen proberen te interesseren voor hun product. Zo heeft ieder zijn eigen reden, om te kiezen voor een kleine of uitgebreide website. 

Ook bestaande websites kan DAG Grafisch verfrissen en onderhouden. Wat voor u een "hele kluif"  kan zijn, is voor DAG Grafisch hoogstwaarschijnlijk "gesneden koek". Een eerste indruk krijgt men maar 1 keer: dus zorg dat uw website vertrouwen uitstraalt, hiermee verleid je tenslotte de klant  om voor uw onderneming of product te kiezen

 

Een website als digitaal visitekaartje kan uit 2 pagina's bestaan,
en is al mogelijk vanaf € 149,00. 
( 1x bedrijfspagina + 1x contactgegevens )

 

Tevens kunt u ook de domeinnaam en webhosting via DAG Grafisch laten lopen. Gemakkelijk; alles onder één dak en zo hebt u dus ook maar één aanspreekpunt. 

 


 

Website onderhoud

Een professionele website vergt onderhoud. Een goede website is dynamisch en wordt aangepast aan het gedrag van de bezoeker. Dit gedrag is onderhevig aan trends, de economische situatie en allerlei andere, soms onverwachte aspecten. Tevens is een goed onderhouden website hetzelfde als een goed onderhouden perceel of winkel. Het zorgt voor een goede indruk en dus indirect voor omzet. DAG adviseert om uw website periodiek een grote onderhoudsbeurt te geven, zodat de laatste updates en aanpassingen gedaan kunnen worden.

Klanten die via CMS werken en zelf wijzigingen doorvoeren in de website, lopen in de praktijk vaak tegen problemen aan. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

DAG kan u helpen bij het onderhouden van uw website:

  • op incidentele basis onderhoud uitvoeren aan uw website
  • via een onderhoudsabonnement uw website onderhouden

 


  

DAG Webdesign

Diensten van DAG Webdesign:

 

 

 


 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de vele TIPS én 
de digitale informatie ontvangen van DAG ? 
laat uw e-mailadres achter 
en 
ontvang de eerstvolgende e-Zine VooralleDAG