Banner

 

 

DAG Diensten Grafisch

 

Logo 

Een logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Deze wordt gevormd door een beeldmerk, een woordmerk of een combinatie van beide. Het kleurgebruik, vormentaal en lettertype is erg belangrijk. De onderlinge positie en maatverhoudingen van het beeldmerk en woordmerk zijn doorgaans vastgesteld. Het logo kan daarnaast ook een slogan bevatten

logoDAG
kan voor uw onderneming een passend logo maken. De eerste noodzakelijke stap in de ontwikkeling van de visuele identiteit van uw bedrijf of product. 

 

Huisstijl

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een visuele identiteit naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie (lettertype), vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl.

huisstijl

DAG
kan de complete huisstijl voor u in orde maken, welke past bij uw producten of diensten. Onderscheidend, aantrekkelijk, opvallend, praktisch en eenheid zijn de kernwoorden in uw huisstijl.

 

Visitekaartje

Een visitekaartje, ook wel naamkaartje genoemd, is een kartonnen kaartje waarop belangrijke contactgegevens staan en die zo kan bijdragen aan een soepeler, toekomstig contact.

visitekaartje

DAG
kan voor u een geschikt visitekaartje maken, met uw logo en contactgegevens. Een goed visitekaartje is één van de eerste indrukken die (onbewust) achterblijven bij een relatie. Investeer daarom in een mooi en doordacht ontwerp.

 

Drukwerk 

Typografische werkzaamheden welke in een drukkerij d.m.v. een drukpers gedrukt worden. Het vermenigvuldigen van illustraties en tekst wordt tegenwoordig steeds vaker via de digitale druktechnieken gedaan, vooral voor kleinere oplages, waarbij een bestand rechtstreeks van een computer naar een (grote) printer wordt doorgestuurd en zo wordt afgedrukt.  

drukwerk

DAG
heeft goede prijsafspraken met een drukkerij gemaakt, waardoor uw drukwerk betaalbaar is. Laat uw visitekaartje, folder of briefpapier via DAG drukken. Ontwerp en drukwerk onder hetzelfde dak. Neem contact op met DAG voor informatie en op maat gemaakte offerte.

 

Folder

Een folder of vouwblad is drukwerk dat bestaat uit één blad, dat één of meerdere malen is gevouwen, of meerdere bladen die eenmaal zijn gevouwen (uit het Engels: to fold = vouwen), vaak tot een boekje dat niet groter is dan A5. Een folder onderscheidt zich van ander drukwerk in boekvorm doordat het meerdere pagina's heeft, maar niet is gebonden. Ook een ongevouwen blad bestaande uit slechts 1 vel papier (zoals een pamflet voor reclame en propaganda) wordt vaak folder genoemd, hoewel hiervoor ook de benamingen flyer en strooibiljet gangbaar zijn.

folder

DAG
kan de bedrijfsfolder of advertentie voor uw bedrijf ontwerpen en verzorgen. Of het nu gaat om een winkelopening, aanbieding of het uitlichten van een product. DAG zorgt voor een uniek en passend folderontwerp, waarbij uw boodschap duidelijk wordt overgebracht: de juiste combinatie tussen formaat, ontwerp en papiersoort. 

 

DTP

Desktoppublishing, of DTP, is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk, welke meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften, brochures en internetpublicaties, met gebruik van een personal computer. 

dtp

DAG
kan het DTP-werk voor uw drukwerk in orde maken. Met de ervaring, de juiste tekstverwerker en dtp-software kan DAG deze werkzaamheden voor u verrichten.

 

Sitebouw 

In webdesign vertaalt de programmeur de vormgeving naar een HTML-code. Bij het ontwerp- en ontwikkeltraject wordt rekening gehouden met tal van richtlijnen en theorieën. Gebruiksgemak speelt hierbij een grote rol. Het gebruiksgemak wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder een logische vlakverdeling, structurering van navigatie, typografische consistentie en de functies van kleuren. "Overdaad schaadt" is dé vuistregel.

Tegenwoordig heb je content-beheersystemen, CMS, waar webdesigners steeds meer gebruik van maken. Het programmeerwerk is in het CMS al gedaan, waardoor je in kortere tijd een geschikte site kunt realiseren.

sitebouw

DAG
kan voor uw onderneming een responsieve (reageert op schermgrootte) website bouwen. Afhankelijk voor welk doel, wordt voor een statische site of CMS gekozen. DAG werkt o.a. met de stabiele webapplicatie Drupal. 

 

Webwinkel

Een webwinkel is een online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet.

webwinkel

DAG
kan voor u een goed werkende en doordachte webwinkel opzetten. Voor nu een investering, maar dit verdient zich later terug. DAG werkt met Magento of Drupal Commerce. Dit is afhankelijk of het een kleine (lichtere Commerce) of grote (zwaardere Magento) webshop zal gaan worden.

 

Webontwerp

Onder website-ontwerp of webdesign wordt verstaan het ontwerpen van webpagina's of websites, bedoeld voor plaatsing op het WWW of een intranet. Het ontwerpen omvat een aantal activiteiten, waaronder het visueel aantrekkelijk vormgeven van de pagina's, vaak met behulp van grafische elementen zoals foto's, logo en typografische elementen. 

webontwerp

DAG
kan een strak of speels ontwerp voor uw website maken. Overleg uw wensen met DAG, zodat uw website een stukje van uw identiteit meekrijgt. 

 

Domeinnaam 

Een domeinnaam (of, afgekort, 'domein') is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Deze naam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat. Het DNS functioneert als het telefoonboek van het computernetwerk. De vertaling van de naam naar het betreffende nummer geschiedt middels DNS-servers. Alle verdere datacommunicatie tussen computers maakt gebruik van dat nummer.  

Domeinnaam

DAG
kan voor uw website een domeinnaam registreren. Dit gaat alleen in combinatie met een website in beheer van DAG. Vaak worden voor een website meerdere domeinnamen geregistreerd, welke doorgeschakeld worden naar het hoofddomein. Bijvoorbeeld: vooralledag.nl én vooralledag.be én dagdiensten.nl, vallen allen onder vooralledag.nl. 

 

Webhosting

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte biedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud, die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Webhosting

DAG
kan ook uw hostingbedrijf zijn. Voor de websites die in beheer zijn van DAG, kunt u ook de webhosting via DAG laten lopen. Webdesign, domeinnaam én webhosting vallen allen onder DAG Diensten Grafisch, met het grote voordeel van één aanspreekpunt.

 

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten, bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en)

seo

DAG
richt uw website SEO-vriendelijk in. DAG houdt rekening met de juiste trefwoorden en opmaak van de pagina's, zodat de site gevonden kan worden in de zoekmachines. Tevens zal DAG uw site bij Google aanmelden en indien gewenst Google Analytics installeren. 

 

 

 


 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de vele TIPS én 
de digitale informatie ontvangen van DAG ? 
laat uw e-mailadres achter 
en 
ontvang de eerstvolgende e-Zine VooralleDAG