Banner

 

 

Administratie

 

DAG Diensten Administratie voert administratieve en boekhoudkundige taken uit, zoals de financiële boekhouding, correspondentie, offertes, mailing, relatiebeheer, facturering, .... Met deze activiteiten biedt DAG ondersteuning aan uw onderneming, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteit.

administratieve dienstenDe administratie is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Ze ervaren dit als iets wat lastig en moeilijk is. Of u hebt het te druk, maar geen behoefte aan structurele uitbreiding of gewoon een incidentele klus? 

Ook vindt u het belangrijk om de financiële boekhouding en btw-administratie op orde te hebben en wilt u dit liever in eigen hand houden, maar de tijd of kennis ontbreekt. En zo moeten ook de wekelijkse facturen op tijd de deur uit, maar u komt handen te kort.

DAG Administratief kan op kantoor deze werkzaamheden voor u verrichten, maar ook is het mogelijk dat DAG aan huis deze administratie voor uw bedrijf komt verzorgen. Het werkgebied voor "aan huis" ligt ongeveer in een straal van 35 km vanaf Reusel. (Tilburg / Eindhoven / Mol / Turnhout)


DAG Administratief wil u hier graag in ondersteunen en werk uit handen nemen.  

Vraag vrijblijvend informatie via email / telefonisch of vul het contactformulier in.

 


 

DAG Administratief          

Diensten van DAG Administratief:

  

 

 


 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de vele TIPS én 
de digitale informatie ontvangen van DAG ? 
laat uw e-mailadres achter 
en 
ontvang de eerstvolgende e-Zine VooralleDAG